LES NOSTRES PLANTES

Som un viver de planta autòctona, plantes pròpies dels nostres ecosistemes. Tenim la sort de viure en un país amb una gran biodiversitat i això ens dóna moltes possibilitats per treballar amb diferents espècies. Al llarg dels anys hem cultivat diferents grups de plantes, que podríem classificar en funció de la seva ecologia o de les seves aplicacions.

PLANTA AQUÀTICA Els ecosistemes aquàtics són molt vulnerables i han centrat el nostre interès des de l’inici. Ens hem anat especialitzant en aquest grup de plantes i anem ampliant el catàleg d’aquestes.

LLÚPOL Un projecte de producció de flors i plantes de llúpol, planta de ribera que té un ús importantíssim en el món de la cervesa. Sorgeix per oferir als cervesers un llúpol local i de qualitat.

PLANTA MEDITERRÀNIA Plantes aromàtiques, comestibles, medicinals i per atraure fauna útil en l’agricultura ecològica. Arbres i arbusts per a restauració forestal. Plantes amb baixos requeriments hídrics per a jardins de baix manteniment.

BIOENGINYERIA Produïm material vegetal divers per a la bioenginyeria del paisatge. Estaques vives, feixines, estructures vegetades de fibra de coco o planta en alveòl o contenidor. Sobretot disposem de planta per bioenginyeria fluvial com salicàcies.