INSTITUTS I ESCOLES

TALLERS

Oferim diferents tallers relacionats amb el medi natural, el món de les plantes i el viverisme adreçats a escoles, entitats o particulars. El contingut dels tallers principalment és de botànica i de tècniques de multiplicació i cultiu de plantes.  Podem adequar-nos a les necessitats o les demandes que se’ns plantegin, des de tallers puntuals, fins a cursos de més durada. Treballem amb entitats de l’economia social i solidària, i oferim el nostre espai per a projectes d’inserció per a diferents col·lectius. Els tallers també es poden fer en altres espais on se’ns requereixi, com escoles o fires.

ITINERARIS GUIATS PER L’ENTORN DEL VIVER 

Oferim visites guiades per a donar a conèixer les plantes i l’entorn del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, perquè és coneixent la natura que aprenem a respectar-la, gaudir-la i estimar-la. Tenim tres recorreguts principals amb distintes duracions: de 2 h a 6 h.

I es poden fer altres itineraris a convenir.

Grans arbres: Anirem a veure l’arbre monumental del Pi de les quatre Besses i vàries pinasses singulars, i coneixerem les plantes que ens anirem trobant al llarg del camí.

Vegetació de ribera: Coneixerem la vegetació de ribera fent un tram del camí del riu Ripoll.

Visita guiada al Viver i al seu entorn: Farem una visita guiada al viver per a donar a conèixer l’activitat agrícola del viver (llúpol, bioenginyeria, producció de plantes per a revegetacions, per a marges d’horta ecològica,…) i farem itinerari botànic per a conèixer les plantes del nostre entorn.